Opvolgers???
Beste mensen,
Super bedankt voor alle reacties e.d.! Erg leuk!!
Maarre.... we zijn nog op zoek naar opvolgers!! Iemand interesse gekregen???
Het is echt super mooi om hier te werken. Waarom het zo super is?? De bewoners hier zijn zo super blij met al de aandacht die ze krijgen... Ze waarderen de aandacht enorm!! Daarnaast is het natuurlijk super om de mensen hier te geven wat ze ook zo verdienen; liefde!! Dus eeeh, we horen het graag!!!
Groetjes
Hoi dames,
Een poosje bij jullie komen werken zou voor mijn collega,s wel eens goed zijn. Ze zitten hier al vaak te klagen , dat de bewoners bij ons (te) weinig aandacht kunnen krijgen. Maar als je het vergelijkt met de situatie bij jullie hebben onze bewoners het goed. Alhoewel...aandacht krijgen ze eigenlijk nooit genoeg. . .
Ik zal eens kijken, wie ik naar jullie toe kan sturen. Maar reken er nog maar niet te veel op.
groeten uit een hééééél koud Gouda
p.s. Karin, heel hartelijk dank voor je SUPER gezellige brief.!!
Ha meiden,
eindelijk weer eens de berichten gelezen. Wat triest zeg dat de bewoners zo weinig aandacht krijgen. Daar staan we hier niet bij stil dat dat nog zoveel voorkomt in de wereld; en dan ook nog redelijk dichtbij!
Wel fijn dat jullie de mensen activiteiten kunnen bieden en echt wat voor ze betekenen. Een dankbare glimlach van zo'n gehandicapte is dan een groot compliment voor jullie werk.
Met ons gaat het goed. We liggen inmiddels in Krimpen om de komst van de kleine af te wachten en hopen dat dat niet lang meer duurt!
Heb je nog plannen om met de feestdagen richting thuis te komen of blijven jullie in het Hongaarse?
In ieder geval een goede adventstijd en kerst toegewenst.
Groeten van familie Fase