Laatste weekje
Beste mensen,
Fijn dat jullie interresse hebben in onze weblog. Wij wensen jullie veel plezier bij het lezen van de verhalen. Wij hopen genoeg mogelijkheden te krijgen om aan deze weblog te werken. Het kan echter zomaar zijn, dat wij beperkte mogelijkheid hebben wat het internetgebruik betreft. Dat zou betekenen dat jullie iets langer geduld moeten hebben, met het wachten op het volgende verhaal...
Nog 5 dagen en dan hopen wij te vertrekken. De meeste spullen zijn ingepakt, wat dus betekend dat er een stapel tassen en dozen bij ons in huis staan. Het viel niet mee; want tja... wat moet je allemaal meenemen voor een half jaar?! De laatste week thuis is nogal hectisch. Al de laatste dingen moeten geregeld en bijgewerkt worden. De laatste afspraken gemaakt, bezoekjes afgelegd, en het afscheid nemen is begonnen :-(.
We hebben erg veel zin in ons vertrek naar Hongarije. Ja; spannend is het wel ;-) maar dat lijkt ons vrij logisch, niet waar??!!
Tot de volgende x
Groetjes van Wilma en Karin
Heyy Wilma en Karin,
We wensen jullie een goede en gezegende reis!
Hopelijk kunnen jullie veel betekenen voor de mensen daar in Hongarije/gehandicapten huis!
Veel fijne momenten met hen!
Liefs Guido en Marie-Anne
Hallo meiden,
Succes met alle laatste voorbereidingen en een goede reis gewenst!
Het allerbeste!
Groetjes, Elise
Heej Karin en (bijna) naamgenoot,
Leuk, zo'n weblog. Ik hoop het een beetje te gaan volgen. En vergeet niet er naast het werk een beetje van te genieten. Uit ervaring: het is zo om!
Groetjes uit Zim
heej wilma en karin
super cool zeg zo'n weblog!! ik kijk erg uit naar jullie leuke, spannende verhalen. ik hoop dat jullie snel en veilig aan komen. ik zou zeggen heel veel suc6 en geniet er ook vooral heel erg van, vooral van die leuke lieve mensen die jullie liefde heel erg hard kunnen gebruiken.
liefs Arinda
Hoi Wilma en Karin,
Wij waren benieuwd of er al Hongaarse foto's of verhalen op deze site stonden maar we wachten rustig af op wat er komt. Heel veel succes daar en geniet van alle nieuwe dingen!
Liefs, Peter en Riet
Hoi Wilma en Karin,
Wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen daar! Wat zullen jullie veel nieuwe indrukken krijgen. Hopenlijk wordt het een onvergetelijke tijd daar, en kun je veel voor de mensen betekenen.
Doe je best, en Gods zegen toegewenst,
liefs van ons allen
Hey meiden
hoe gata het met jullie daar?
ik heb wat foto's zitten kijken
en het lijkt me erg mooi werk om te doen!
wanneer komen jullie weer terug?
kijken jullie uit?
veel succes daar!